Sandnes Smådyrklinikk ble startet i 1987, i Coop Mega sine lokaler på Bruelandsenteret. I starten var det stordyrveterinærene ved Sandnes Veterinærkontor som betjente familiedyrene et par timer på morgenen og kvelden.

Siden har vi vokst og utviklet oss i takt med kundenes behov både når det gjelder lokaler, utstyr, åpningstider og behandlingstilbud.

Vi har tidligere hatt tilholdssted på Brueland, i Jernbaneveien og Storgata. I 2012 flyttet vi inn i dagens lokaler i Welhavensvei 19. Her er vi sentralt beliggende med gode parkeringsmuligheter. Våre lokaler er nye, moderne og med god plass for videre utvikling.

I dag har Sandnes Smådyrklinikk registrert mer enn 8000 dyreeiere og 12-13000 dyr. Vi har åpningstider fra 0800 til 1900 mandag til fredag, samt døgnkontinuerlig akuttvakt hele året. Arbeidsstokken består av 6 dyrepleiere/assistenter 6 veterinærer 1 kiropraktor og 1 daglig leder.

Våre ansatte er kundevennlige, løsningsorientert og faglig oppdaterte. Vi kan tilby en rekke tjenester innen veterinærmedisin. Klinikken er godt utstyrt med eget blodlaboratoriet, røntgen, tannrøntgen, ultralyd med mer. I tilknytning til venterom/resepsjon har vi en butikk med et stort utvalg av kvalitetsfôr, pleiemidler og annen rekvisita av god kvalitet.

unders__kelse_1-min